Carmen Reijnders
Jouw adviseur

Direct aan de slag met
het goede gevoel van finance?

FiN biedt de begeleiding die je écht verder helpt

STRiP is het systeem waarmee we coaching, trainingen en ontwikkeltrajecten aanbieden aan onze klanten, hun afdeling én onze eigen Finners. Het is gebaseerd op eenvoud en flexibiliteit. Zo nemen we de barrières weg die jou of je afdeling tegenhouden om voluit voor persoonlijke ontwikkeling te gaan.

btn-download-folderIn de folder leggen we uit hoe STRiP als permanente ontwikkeling werkt. Daarnaast kun je hieronder kijken wat we aanbieden of direct contact opnemen en een gratis adviesgesprek plannen. We helpen je dan om een goede keuze uit ons aanbod te maken zodat je gericht kunt werken aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen.

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek: e-mail strip@fincompany.nl of bel 06 46 273 646.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Groeien doe je op basis van een bewezen combinatie. We gebruiken het World Class Finance model als basis om onze trainingen de juiste inhoud en relevantie mee te geven voor de F&C professional. Zo bestaat STRiP uit een rijk aanbod korte trainingen met een brede keuze in F&C onderwerpen. Daarnaast raken we de competenties kennis, kritische ervaringen, vaardigheden of zelfinzicht en coaching op gedrag.

trainingen-legendaIn onderstaand overzicht zie je bij iedere training twee iconen die het WCF onderwerp aangeven en de competenties die aan bod komen. Om deze iconen beter te begrijpen kun je hier kijken voor meer uitleg.

Van pas afgestudeerde HBO-er tot doorgewinterde CFO; STRiP heeft altijd aanbod dat bij jou past en levert voor RA’s en RC’s gestructureerde PE uren op, goed nieuws dus!

Contact

Meer weten? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen. We vinden het fijn om je te spreken!

FiN
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

Route


06 46 273 646