Neem contact op

De Financiële Proeverij scoort een 8,5! 11.04.2018

De Financiële Proeverij scoort een 8,5!

“Top dag! Goed georganiseerd, laagdrempelig en sterke inhoud met sterke sprekers!”

Wat een response op onze enquête die we hebben uitgedeeld tijdens De Financiële Proeverij. De vragen hadden betrekking op het programma , de sprekers, de proeverijen en de locatie. We zijn overspoeld met complimenten, opmerkingen en tips. Hier kunnen we als FiN echt op doorbouwen!

 “Very well done! Zeer actueel, leuke combi, professioneel, toepasbaar en betrokken”

Een van de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen! We proberen altijd het goede gevoel van finance over te dragen, dat dit dan ook opgemerkt wordt door andere finance professionals geeft ons aan dat onze boodschap echt leeft. We ontvingen een 8,5 als gemiddelde beoordeling voor ons evenement. Daar zijn wij stiekem best een beetje trots op!

“Leuk, snel, klein voorproefje om te bepalen waarin je je wilt verdiepen”

Ook de mentale en fysieke proeverijen vielen erg in de smaak, veel positieve reacties, maar ook duidelijke en bruikbare tips die we zeker gaan meenemen naar het volgende evenement. Al met al kijken wij met een heel tevreden gevoel terug op De Financiële Proeverij. Nu op het programma de Digital May seminars, waar we nog dieper ingaan op de besproken thema’s. Heb jij je al aangemeld?

“Ik kon zien dat iedereen veel passie had voor zijn/haar thema”

Meer Nieuws