Neem contact op

Persoonlijke Ontwikkeling

Iedereen vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus besteed er eens wat meer tijd aan! Er zijn redenen genoeg om er niets aan te doen. Bijvoorbeeld een hoge werkdruk waardoor er geen tijd is, of je vindt het lastig om te bepalen wat er ontwikkeld moet worden en hoe, maar ook de overvloed aan externe hulp maakt het niet eenvoudiger en vaak is het ook nog prijzig of ver weg.

Wij kunnen jou of je team helpen. We hebben de trainingen en opleidingen van Tools & Technieken en coaching programma’s voor onze Finners toch al in huis en dan is het nog maar een kleine stap om dit ook beschikbaar te maken voor onze klanten. Dichtbij in Eindhoven, of op locatie en op maat waar gewenst. Relatief weinig ontwikkelings- en locatiekosten dus en daarom een faire prijs.

Teamontwikkeling

Altijd op maat gemaakte programma’s waarin we rekening houden met de uitdaging van het team, de branche en de samenstelling van het team. Een mooie combinatie van teambuilding, een concreet doel en het trainen in tools en technieken. Je kunt er ook voor kiezen om individuen uit jouw team door ons te laten coachen om hen klaar te stomen voor meer verantwoordelijkheid bijvoorbeeld. Het kan ook zijn dat teamleden niet meer zo goed meekunnen als gevolg van digitalisering of de toegenomen vraag naar business support. Wij kunnen hen hierin begeleiden met loopbaan coaching en gerichte trainingen, of hen begeleiden naar nieuw werk.

Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging

Je kunt als professional natuurlijk ook zelf het heft in handen nemen door de programma’s bij Tools & Technieken te volgen (deels gratis). Zo blijf je vooroplopen in je vakgebied en dus aantrekkelijk voor werkgevers, maar ook voor klanten als je zzp-er bent. In een gratis coaching gesprek kunnen we je helpen om een goed programma samen te stellen voor jou.

Meer weten?

Lees dan hieronder hoe onze klanten deze diensten waarderen.
Mail, bel of WhatsApp met ons: r.francot@fincompany.nl of 0651262321

Detachering & Recruitment Tools & Technieken Vacatures Werken bij FiN

lees meer

Terug

Wat anderen over FiN zeggen