Neem contact op

Tools & Technieken

Onze hulp stopt niet bij detachering en recruitment. We helpen je ook graag als je op zoek bent naar tools en technieken om nog slimmer te kunnen werken. En daarvan hebben wij er veel ‘op de plank’ liggen, omdat onze Finners ze hebben uitgewerkt in het FiNLab. We delen het graag met jou en dat kan al van heel laagdrempelige gratis downloads op onze site tot het inhuren van een deskundige Finner die het bij jou komt implementeren en het in de tussentijd aan jouw medewerkers ‘on the job’ kan overdragen. Jij ‘neemt’ ervan zoals het jou het beste uitkomt.

Oriënterend en zelflerend (gratis)

Op onze site vind je gratis whitepapers, stappenplannen, links naar bruikbare informatie en blogs. Je kunt ook gratis seminars volgen of een adviesgesprek aanvragen. Allemaal gericht op jouw oriëntatie en de mogelijkheid om het zelf te leren als je daarvoor de tijd kunt nemen.

FiN leidt je op

Workshops, demo’s, trainingen, simulatiegames, opleidingen, maar ook coaching door een ervaren deskundige van FiN als je het zelf gaat implementeren. Deze betaalde diensten zijn erop gericht om jou meer snelheid en precisie te geven bij het leren en implementeren.

Uitgevoerd door FiN

We weten dat de meeste finance & control afdelingen niet veel tijd hebben om nieuwe tools en technieken eigen te maken en te implementeren. Daarom kun je ook een deskundige van FiN inhuren die het voor je doet en tegelijkertijd zijn kennis aan jouw mensen overdraagt. Je kunt dit natuurlijk ook meenemen in een combi als je toch al een Finner nodig hebt voor een tijdelijke vervanging.

Welke tools & technieken liggen al op de plank?

Genoeg! En er komen regelmatig nieuwe van de lopende band van het FiNLab gerold. Heb je suggesties voor nieuwe onderwerpen? Laat het ons dan weten. Kijk hier om alle tools en technieken en de bijhorende diensten te bekijken.

Meer weten?

Lees hieronder hoe onze klanten deze diensten waarderen.
Mail, bel of WhatsApp met ons: r.francot@fincompany.nl of 0651262321.

Detachering & recruitment Persoonlijke Ontwikkeling Vacatures Werken bij FiN

lees meer

Terug

Onze huidige thema's

Lean Six Sigma

Ik wil efficiënter en foutloos werken

Lees meer

Power BI

Ik wil iedereen op scherp zetten met mijn rapportages

Lees meer

@RISK

Ik wil door scherpere scenario's betere beslissingen afdwingen

Lees meer

Ervaringen van onze klanten