Neem contact op

Detachering & Recruitment

Nieuwe mensen aan boord halen – tijdelijk of vast – heeft een grote impact op je team en brengt een flinke financiële verplichting met zich mee. Je wilt dus zeker weten dat het goed gaat en de juiste kandidaten aan tafel krijgt. Wij moeten precies aanvoelen wat je nodig hebt. Daarom ben je bij ons in gesprek met een ervaren finance professional op executive niveau (Bart Kemp of Lars Deneer) die zich kunnen inleven alsof het hun eigen vacature of uitdaging is.

Tijdelijke functie?

We denken vanuit de uitdaging en zoeken daar de oplossing bij. Vaak zit die oplossing niet in de inzet van bijvoorbeeld één medior kandidaat voor 40 uren in de week (gewone detachering), maar is het beter om een meer junior Finner voor 40 uren in te zetten in combinatie met een senior specialist voor 8 uren per week (detachering +). We zoeken naar de juiste oplossing voor een fair prijs.

We werken zowel met ‘eigen’ Finners als met bekende zzp-ers en kandidaten van een select aantal collega bureaus. Hebben we niet de juiste kandidaat, dan komen we daar meteen eerlijk voor uit en vertragen we jouw zoektocht dus niet.

Vaste functie?

Meestal werken we op basis van no-cure-no-pay werving & selectie. We dompelen ons onder in jouw organisatie. Wat moet de kandidaat gaan leveren? Waarvoor wil je dat de kandidaat door anderen wordt opgezocht? Soms leidt dit tot (kleine) aanpassingen in het profiel en de kwalificaties. Pas daarna gaan we gericht zoeken in ons netwerk.

Wil je het hele traject juist niet uitbesteden, maar wel onze specialistische kennis en ervaring gebruiken om het proces beter en meer gefocust te maken? Dan helpen we je graag met onze recruitment ondersteuning per uur.

Meer weten?

Lees dan hieronder de ervaringen van onze klanten.
Mail, bel of WhatsApp met ons: r.francot@fincompany.nl of 0651262321.

Vacatures Werken bij FiN Tools & Technieken Persoonlijk Ontwikkeling

lees meer

Terug

Ervaringen van onze klanten