Neem contact op

Digital May: Beter voorspellen met @RISK! 28.05.2018

Digital May: Beter voorspellen met @RISK!

Afgelopen donderdag hebben we een succesvol seminar: Beter voorspellen met @RISK gehad!

De digitale revolutie en transformatie komt steeds meer op stoom en levert vele tools op die het dagelijkse werk van de finance & control professional in rap tempo verandert. FiN wil finance professionals hierin bijstaan, niet door het delen van vergezichten, maar door concrete handvatten aan te reiken, waar iedereen zelf direct mee aan de slag kan. Dit doen we door middel van het FiNLab. Tijdens het FiNLab krijgen onze FiNners de ruimte om concrete tools en methoden te onderzoeken en om te zetten naar hapklare oplossingen voor de praktijk. Een van die hapklare oplossingen is dit seminar: Beter voorspellen met @Risk!

“Goede opzet, stuk theorie en duidelijke uitleg door gebruik te maken van een casus.”

In dit seminar hebben we aanwezigen laten zien wat @RISK precies inhoudt en hoe je dit zelf eenvoudig als finance & control professional kunt toepassen. Gemiddeld ontvingen we een 8,1, wat we natuurlijk erg fijn vinden.

“Inspirerend en leerzaam seminar! Goed beeld van de tool gekregen met leuke en inspirerende praktijkvoorbeelden.”

Heb je het seminar gemist? Kijk dan eens naar de @RISK blogs op onze site. Heb je liever een FiNner die het op jouw locatie laat zien aan jouw team? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. of 06 51 262 321

 

Meer over @RISK Meer Nieuws