Neem contact op

FiN bezoekt stichtingen 07.12.2016

Onze relaties nomineren de lokale stichting die zij een warm hart toedragen! Deze stichting maakt kans op een gratis bezoek van één van onze financiality professionals…

FiN houdt van finance & control. Het geeft de inzichten die organisaties nodig hebben om met een gerust hart besluiten te nemen en de vinger aan de pols te houden. Zo worden èn blijven ze gezond.

Toch is dit niet voor elke organisatie vanzelfsprekend. Voor veel stichtingen is de toegevoegde waarde van finance & control wel belangrijk maar niet betaalbaar, en dat vinden wij jammer!

Afgelopen jaar hebben we aandacht gevraagd voor de stichting Obumu in Oeganda. Nu zoeken we het dichterbij huis. De kerstgedachte heeft ons geïnspireerd om onze kennis van finance & control in te zetten voor stichtingen binnen ons relatienetwerk. Daar hebben we onze relaties bij nodig!

Onze relaties nomineren de lokale stichting die zij een warm hart toedragen! Deze stichting maakt kans op een gratis bezoek van één van onze financiality professionals.

Uit alle inzendingen kiest FiN gedurende 2017 een aantal stichtingen. Wij gaan met onze relatie én de stichting in gesprek over hun uitdagingen, om te onderzoeken of we door de inzet van onze financiality professionals de uitdagingen op bedrijfs-economisch vlak kunnen oplossen.

Dit is wat we bij FiN ‘het goede gevoel van finance’ noemen! Onze relatie nomineert een stichting en wij doen de rest! Inschrijven kan t/m 6 januari 2017 via ons contactformulier. KLIK HIER

Meer Nieuws