Neem contact op

FiN is officieel LCS geaccrediteerd 23.11.2018

FiN is officieel LCS geaccrediteerd

Het Lean Competency System (LCS) is een universitair ontwikkeld en door de industrie erkend Lean kwalificatiekader voor het ontwikkelen van lean thinking kennis en praktische vaardigheden op de werkplek. FiN is vanaf dit moment officieel geaccrediteerd en daar zijn we natuurlijk trots op. Hierdoor kunnen we jullie een breed scala aan LEAN trainingen aanbieden.

White Belt training op 12 december 2018 (kosteloos)

Ben je nog niet bekend met LEAN dan is de Lean White Belt training wellicht iets voor jou. We laten je op een laagdrempelige manier kennis maken met de begrippen, tools en rollen van LEAN en we leggen uit wat je daaraan hebt als financial. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus schrijf je snel in! Meer info vind je hier.

Yellow Belt training op 15 en 22 februari 2019

Ben je al bekend met de begrippen van LEAN, maar weet je nog niet exact hoe je de principes en tools van LEAN kunt toepassen? Dan is de Yellow Belt training een logische volgende stap. Met dit traject ga je namelijk de principes en tools van Lean toepassen. Naast het theoretische kader wordt er ook ruim aandacht besteed aan oefeningen. Hierdoor pas je de geleerde theorie meteen toe. Ook ga je in je eigen omgeving een project uitvoeren met behulp van een van de Lean modellen. Meer informatie vind je hier.

Lean Six Sigma Black Belt training in April/Mei 2019

Je kunt er ook direct helemaal voor gaan en Lean Six Sigma Black Belt worden. Het geeft je de tools om de ‘taal van verbetering’ te spreken, processen inzichtelijk te maken en verbeterprojecten te managen met nadruk op draagvlak en cultuur. Zo ga jij echte meerwaarde leveren als finance & control professional.

In deel 1 volg je eerst een 8-daags theoretisch programma dat je afsluit met een theorie diploma. Daarna kun je in deel 2 het praktijk certificaat behalen aan de hand van een project dat je zelf – onder begeleiding – uitvoert in je eigen organisatie. Meer informatie vind je hier.

 

Meer over Lean Six Sigma Meer Nieuws