Neem contact op

Hoe maak ik impact in 20 minuten? Onze Finners bereiden zich voor op ‘De Financiële Proeverij 2019’. 01.10.2018

Hoe maak ik impact in 20 minuten? Onze Finners bereiden zich voor op ‘De Financiële Proeverij 2019’.

7% van de werktijd van een Finner wordt gespendeerd in het FiNLab

Dat onze Finners zich blijven ontwikkelen, vinden wij erg belangrijk. Enerzijds doen zij dit door het volgen van studies en cursussen, anderzijds leren zij door het vak uit te oefenen tijdens opdrachten bij klanten. Het FiNlab voegt daar sinds 2017 een hele effectieve derde leerweg aan toe: zelf innoveren en het vervolgens als spreker of trainer uitleggen aan andere finance professionals tijdens een van onze events. Daar leer je toch het meeste van!

Workshop: Hoe maak ik impact in 20 minuten?

Een grote vraag die onze Finners nu bezig houdt is; wie o wie gaat er stralen tijdens De Financiële Proeverij in maart 2019 en de Digital May seminars? Dat is altijd enorm spannend, want het is een hele stretch om voor een groep FD’s en CFO’s je verhaal te houden! Om iedereen hier goed op voor te bereiden heeft Serge van Rooij, namens Bex Communicatie een hele gave workshop gegeven tijdens het FiNLab. De workshop: ‘hoe maak ik impact in 20 minuten’. Op de foto zie je onze Finners vliegtuigjes naar Serge gooien, op de vliegtuigjes stonden vragen als:

  • Hoe blijf ik vernieuwen voor dezelfde groep?
  • Hoe ga ik om met een heckler? (stoorzender in de groep)
  • Wat zijn de kenmerken van een goede opening?
  • Welke toon en uitstraling passen het beste bij een slecht nieuws presentie?

Serge ging uitgebreid op alle vragen in, en nodigde direct alle Finners uit voor een vervolg workshop bij Bex Communicatie. Daarmee zijn we nu ook begonnen met de ‘presentatie’ kant ter voorbereiding op alle komende events. Wij krijgen er steeds meer zin in!

Save the date!

Zet bij deze alvast in je agenda: Dinsdag 26 maart 2019: DE FINANCIËLE PROEVERIJ. Het finance vak wordt steeds digitaler, onze Finners presenteren tijdens deze proeverij de nieuwste tools, technieken & ontwikkelingen die jou als finance professional zullen helpen bij deze digitale verandering.

Meer over Werken als Finner Meer Nieuws