Neem contact op

Kom jij ook werken bij FiN in 2017? 22.12.2016

Bovenop wat je al verwacht van ons (namelijk interessante projecten, trainingen, coaching en opleidingen), starten we in 2017 met twee nieuwe initiatieven:

In maart starten we namelijk met de eerste lichting Finners die zullen beginnen aan een Black Belt Lean Six Sigma traject. Wij geloven erin dat Lean Six Sigma een grote meerwaarde levert waardoor Finners beter in staat zullen zijn de beloofde business partner te zijn.

Verder starten we in januari met het FiNLab. Een nieuw initiatief waarbij Finners met elkaar onder werktijd bezig gaan zijn met vakinhoudelijke projecten. Denk hierbij aan het bouwen van data-analyse oplossingen, robotics, quick scans, onderwijsmateriaal, of wellicht een stappenplan voor management control in een wereld waarin big data op alle niveaus in de organisatie beschikbaar is. Dat is het idee: onderzoeken, leren van elkaar en samen iets creëren waar vervolgens zowel klanten als Finners beter van worden.

Ben je benieuwd wat het is om als Finner door het leven te gaan? Neem dan een kijkje op de werken bij FiN sectie of neem contact op met Domien Kempen (d.kempen@fincompany.nl / 06 – 51 26 23 21) voor meer informatie.

Meer Nieuws