Neem contact op

Laatste Digital May seminar: Lean & Processmining met DISCO 06.06.2018

Laatste Digital May seminar: Lean & Processmining met DISCO

Afgelopen donderdag was het laatste Digital May seminar alweer aan de beurt: Lean & Processmining met DISCO.

De digitale revolutie en transformatie komt steeds meer op stoom en levert vele tools op die het dagelijkse werk van de finance & control professional in rap tempo verandert. FiN wil finance professionals hierin bijstaan, niet door het delen van vergezichten, maar door concrete handvatten aan te reiken, waar iedereen zelf direct mee aan de slag kan. Dit doen we door middel van het FiNLab. Tijdens het FiNLab krijgen onze FiNners de ruimte om concrete tools en methoden te onderzoeken en om te zetten naar hapklare oplossingen voor de praktijk. Een van die hapklare oplossingen is dit seminar: Lean Six Sigma & Processmining.

“Informatief & Enthousiast met een pragmatische aanpak.”

In dit seminar hebben we laten zien hoe Lean Six Sigma in combinatie met processmining jou als finance professional helpt om impact te maken en zelfs een leidende rol kan laten spelen in de ‘continuous improvement’ agenda van jouw organisatie. 

“In een nutshell de kern die exact aansluit op ons vak.”

Heb je het seminar gemist? Kijk dan eens naar de Lean Six Sigma blogs op onze site. Heb je liever een FiNner die het op jouw locatie laat zien aan jouw team? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. In september start er voor de geïnteresseerde ook een Lean Six Sigma Black Belt training.

Meer weten? of 06 51 262 321

Meer over Lean Six Sigma Meer Nieuws