Neem contact op

Powerrrrr BI! Zeer geslaagde eerste Digital May seminar! 28.05.2018

Powerrrrr BI! Zeer geslaagde eerste Digital May seminar!

Donderdag 17 mei was het zover! Het eerste Digital May Seminar: Power BI.

De digitale revolutie en transformatie komt steeds meer op stoom en levert vele tools op die het dagelijkse werk van de finance & control professional in rap tempo verandert.  FiN wil finance professionals hierin bijstaan, niet door het delen van vergezichten, maar door concrete handvatten aan te reiken, waar iedereen zelf direct mee aan de slag kan. Dit doen we door middel van het FiNLab. Tijdens het FiNLab krijgen onze FiNners de ruimte om concrete tools en methoden te onderzoeken en om te zetten naar hapklare oplossingen voor de praktijk. Een van die hapklare oplossingen is dit Power BI seminar, waarin 8 stappen voor een succesvolle implementatie worden toegelicht.

“Zeer informatief en duidelijkheid welke mogelijkheden er zijn.”

De interesse en de opkomst voor het seminar was groot en we hebben veel positieve reacties gekregen.  Dat maakt het voor ons FiNners extra leuk om deze bijeenkomsten te organiseren. We zien de 8,2 die we kregen van de deelnemers dan ook als een extra bonus!

“Vooral doorgaan! Enthousiasme erg groot van de FiN medewerkers.”

Doorgaan met deze sessies doen we zeker! Digital May komt langzaamaan zijn einde, maar niet getreurd in zowel juni als in september organiseren we Power BI trainingen, waar we dieper op deze tool in gaan. Wil je daar bij zijn? Kijk eens naar ons trainingsaanbod. Heb je liever dat een FiNner het op jouw locatie aan jouw team komt uitleggen? Neem dan contact op!   of 06 51 262 321

Meer over Power BI Meer Nieuws