Neem contact op

Lean Six Sigma

Hoe creëer je een cultuur waarin je continu processen efficiënter en foutlozer maakt?

Lean is een wereldwijd geaccepteerde methode om te komen tot meer efficiency en foutloos werken.

Je herkent het vast wel. De druk om met minder mensen, sneller, betrouwbaardere rapportages op te leveren, neemt hand over hand toe. Er zijn bovendien heel veel mogelijkheden en tools, maar hoe kies je de juiste en zorg je voor een solide structuur? Je wilt tenslotte je basis goed op orde hebben en zo foutloos mogelijk werken. Lean helpt je processen inzichtelijk te maken, waste te voorkomen en de juist analyses te maken.

Maar wie Lean Six Sigma denkt en werkt, is ook beter in staat om van grijze cijfers, levendige informatie te maken. Lean Six Sigma maakt je pro-actiever in je analyses en advies. Het stroomlijnt je processen en maakt communiceren met managers van andere disciplines eenvoudiger en overtuigender. Zo zorgt Lean Six Sigma ervoor dat je leidend bent bij continue procesverbetering.

FiN biedt je verschillende vormen aan om met dit thema aan de slag te gaan. We organiseren theoretische trainingen, business games en ronde tafels. Je kunt zelfs via ons Lean Six Sigma Black Belt Practitioner worden.

Bekijk onze EVENTS

Ben je ook geïnteresseerd in Power BI of @RISK?

lees meer

Blogs

Events

Downloads