Neem contact op

Power BI

Hoe haal je meer relevante informatie uit grotere datasets?

Power BI helpt je meer dan ooit om met een toegankelijke cloud oplossing grote en complexe hoeveelheden data inzichtelijk en specifiek te maken.

Power BI heeft een hele snelle doorbraak gemaakt, net als een aantal andere tools zoals QlikView en Tableau. Ze maken gebruik van de cloud en hebben daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. De werking is gebaseerd op de eenvoud van de huidige app-generatie. En het mooiste is nog dat ze weinig impact hebben op je IT-platform en goedkoop zijn. Dat verklaart ook meteen waarom deze tools ineens zo’n grote invloed hebben en concurreren met hele dure en complexe systemen als SAP BW of SAP Hana.

Eindelijk dus een mogelijkheid om je eigen business intelligence op te starten! Je kunt relatief eenvoudig koppelingen maken met verschillende bronnen, standaard bewerkingen uitvoeren en de data slicen en dicen hoe je maar wilt. Vervolgens is het heel eenvoudig en veilig om je rapportages te delen en interactief te maken. Stel je voor: iedereen zijn eigen dashboard op zijn personal device!

FiN kiest voor Power BI als tool om Finners en haar klanten slagvaardiger te maken. Niet omdat we een belang hebben in de applicatie, maar gewoon omdat het voor iedereen eenvoudig te bemachtigen is en op dit moment de BI-tool is die zich volgens Gartner het snelst ontwikkelt.

Wil je ook snel aan de slag met Power BI?

Dan komen we graag langs voor een demo! Maar FiN biedt je verschillende vormen aan om met dit thema aan de slag te gaan. Naast demo’s organiseren we trainingen, workshops en business games. We helpen je ook graag verder met zelfstudie.

Ben jij geïnteresseerd in dit thema?

Ben je ook geïnteresseerd in Lean Six Sigma of @RISK?

lees meer

Blogs

Events

Downloads