Neem contact op

Vacature – Financial Controller – WonenBreburg (Ingevuld)

Vacature – Financial Controller – WonenBreburg (Ingevuld)

De organisatie

Als sociale woningbouwcorporatie huisvest WonenBreburg +/- 40.000 mensen in de regio Breda en Tilburg. Met bijna 400 medewerkers en 27.000 woningen dragen ze, samen met bewoners en andere belanghebbenden bij aan leefbare wijken.  Voor de verdere professionalisering binnen het team Finance Control & Waardesturingen zoeken we een Financial Controller.

Het team FC&W

Het team bestaat uit 8 breed inzetbare professionals met een positief kritische houding ten aanzien van de activiteiten van WonenBreburg en de daarmee gepaard gaande uitgaven en investeringen. WonenBreburg stuurt actief op (het behoud van) financiële continuïteit en ontwikkeling van waarde en rendement. Ze schromen niet om zaken te bespreken die betaalbaarheid en optimale dienstverlening in de weg staan of juist bereikbaar maken. Het werk is voortdurend gericht op ‘de goede dingen doen en de dingen goed doen’ in afstemming met en ter ondersteuning van collega’s.

De functie

Als financial controller ben je dagelijks bezig met de financiële gang van zaken binnen onze organisatie. Je organiseert de inrichting van het control proces en toetst of processen in control zijn. Naast de planning-en-control cyclus heb je een scherp zicht op wat helpt bij het signaleren van bedrijfsrisico’s. Je redeneert vanuit het proces en kijkt over de grenzen van je eigen werkterrein heen.

  • Je hebt een WO opleiding op financieel/bedrijfseconomisch gebied met ruime werkervaring (5-10 jaar).
  • Je bent een ambitieuze financiële expert die de verantwoordelijkheid neemt om cijfers en activiteiten op een rijtje te houden binnen een organisatie, die continu verbeteren hoog in het vaandel heeft staan. Je weet daarin toekomstgericht te denken en handelen.
  • Uiteraard ben je sterk analytisch en zoek je altijd de aansluiting.
  • Je bent efficiënt, accuraat en je kunt plannen, organiseren en probleemanalyses uitvoeren.
  • Je bent organisatiesensitief, communicatief sterk en je hebt een stevige persoonlijkheid.
  • Je hebt een sterke affiniteit met data, informatie en ICT.
  • Je hebt interesse in fiscaliteiten.

Interesse?

Ben jij geinteresseerd in deze leuke uitdaging? Stuur dan je CV naar Roderick Francot (r.francot@fincompany.nl) en licht toe waarom jij interesse hebt in deze functie.

Meer Vacatures