Neem contact op

Van Rooi Meat op bezoek bij FiN voor een Inhouse Power Bi training. 21.06.2018

Van Rooi Meat op bezoek bij FiN voor een Inhouse Power Bi training.

De digitale revolutie zorgt ervoor dat het finance vak constant in beweging is. Nieuwe tools en technieken die het dagelijks werk van finance & control professionals zal veranderen duiken op. FiN staat financials hierin bij, door pragmatische trainingen aan te bieden. Geen vergezichten, maar concrete handvatten, waarmee iedereen direct zelf aan de slag kan.

Zo kwam Van Rooi Meat uit Helmond, bij ons voor een tweedaagse Power Bi training die zojuist is afgerond. 7 financials werkzaam bij Van Rooi Meat kwamen bij FiN op Strijp-S in Eindhoven langs om alles te leren op het gebied van Power Bi.

Corine Kok – Concern Controller bij Van Rooi Meat:

“We zien potentie in de nieuwe generatie BI tools en een training leek mij een goede basis om iedereen op hetzelfde niveau te krijgen”.

Het was een bewuste keuze van Van Rooi om naar FiN toe te komen, zo is iedereen even uit zijn vertrouwde omgeving en dat geeft ook weer nieuwe energie en inspiratie.

“We wilden vooral meer ervaring opdoen met Power Bi op een praktische manier, zodat we niet door de hele leercurve heen hoefden, door de pragmatische aanpak van FiN is dat helemaal gelukt”

Bij FiN wordt je begeleid door trainers die zelf finance & control professional zijn en bij hun klanten met Power BI werken. Dit zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden met specifieke cases uit het finance vak.

Wil jij met jouw team ook aan de slag met Power Bi? Er zijn weer nieuwe data voor Inhouse trainingen bekend.

Meer informatie over de training en de nieuwe data vind je hier!

Meer over Power BI Meer Nieuws